Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bibliotek for udlån

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

Dansk Folkeparti i København ønsker at omdanne bibliotekerne til et sted, hvor man kan låne værktøj.

»Bogudlånet falder. Det fortæller os, at vi skal have andre tilbud,« siger kulturborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) til Jyllands-Posten med henvisning til, at københavnerne fra 1. september kan låne værktøj på flere filialer.

»Biblioteket skal være for hele befolkningen, og hidtil har der været for ensidigt fokus på bøger. Alle uanset indtægt og uddannelse skal kunne komme på biblioteket og føle sig modtaget og få noget med hjem,« siger Dansk Folkepartis borgmester.

Hvad med, om man også kunne låne fest-tøj eller biler eller måske endda penge? Så kunne vi alle få noget med hjem. Helt gratis, eller rettere: betalt af andre skatteydere.

Kan man udlåne værktøj fra biblioteker, er der ingen ende på de gyldne muligheder.

Dansk Folkeparti og Carl Christian Ebbesen beviser til fulde, at vi ikke længere har brug for nogen venstrefløj. DF har ambitionen om at blive hele Danmarks omfordelings-parti.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.