Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Besparelser

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Københavns Universitet skal spare og har derfor besluttet at halvere tiden til at bedømme specialer. Hvor censorer hidtil har haft ti timer, skal de fremover gøre det på fem. Censorerne brokker sig ikke uventet, og kalder halveringen uacceptabel. Universitetets dekan afviser kritikken. Censorernes indvendinger virker ikke fagligt begrundede, men drejer sig mere om, at de har været vant til at stikke snablen i universitetets pengetank.

Groft sagt holder ubetinget med dekanen. Selvfølgelig påvirker en halvering af tiden til rådighed ikke fagligheden, og fryns og overforbrug skal holdes nede i det offentlige. Skulle censorerne mod forventning melde fra, er der formentlig mange arbejdsløse, der kan overtage jobbet. Det vurderes heller ikke at gå ud over det faglige.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.