Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Beskæftigelsesterapi

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Først meldte Løkke ud, at håndværkerfradragets fortsættelse er en betingelse for, at han vil være statsminister. Denne nyhed kørte så i overskrifterne i dagevis, og det politiske kommentariat fik flere hysteriske anfald.

Nu fortæller Berlingske så, at alle, som man kan forestille sig vil pege på Løkke som statsminister, også er for dette fradrag. Bortset fra LA, men hvem tror, at LA vil vælte Løkke på grund af dette fradrag? Altså er der ikke fugls føde på historien om Løkkes »ultimatum«. Men en masse medier har skrevet en masse om det, og kommentatorer har vanen tro bragt dramatikken til klimaks. Og Løkke har pudset sit image af som stærk mand, der stiller krav.

Hele det flere dage lange forløb har først og fremmest været en opvisning i nytteløse lidenskaber, som kun kan oppiskes, fordi alle i medierne lader som om, de ikke kender den trivialitet, at alle i blå blok (minus LA) støtter fradraget. Man skulle tro, at medierne manglede væsentlige nyheder at arbejde med, når man således kaster os alle ud i en slem omgang mental beskæftigelsesterapi, som ikke kan trækkes fra.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.