Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Berigtigelse om influenza

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Selvfølgelig er det da et kæmpeproblem for vores to store public service-TV-stationer, at de ikke i deres nyhedsudsendelser dækker Prinsgemalens overraskende tur til Venedig. Begge kanaler har jo i 48 timer informeret om, at Prinsen desværre ikke kunne deltage i festlighederne, fordi han havde influenza. Og influenza for en 80-årig, hvis helbred i forvejen skranter, er ikke nogen legestue. Da Prinsen end ikke havde styrke til, f.eks. efter et par panodiler, at vise sig på fødselsdagsmorgenen i vinduet ved siden af vor vinkende dronning, frygtede denne Groft sagt faktisk, at han lå på det sidste. Det er en hån mod landets befolkning, at de to store TV-kanaler overlader det til andre at informere udførligt om hans mirakuløse genopstandelse. Ganske vist kan DR og TV 2 så som sædvanligt nasse tabloidavisernes stof ind på deres hjemmesider, men man burde i det mindste prompte have bragt en »berigtigelse« i de store nyhedsudsendelser af, at informationerne om Prinsens influenza var forkerte.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.