Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Bengnaver-ødelæggelser

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Efter kommunalvalget 21. november går den store uddeling af politiske ben i gang. En del af de poster, som fordeles, drejer sig om bestyrelsesposterne i vand-, affalds-, spildevands- og fjernvarmeselskaberne. De indgår i de politiske konstitueringer, og de er attraktive, fordi de ofte indebærer høje bestyrelseshonorarer. Til gengæld er det langtfra sikkert, at der kommer kompetente bestyrelser ud af dette politiske bengnaverspil. Det er skidt for samfundet, for det har stor betydning for en effektiv drift af selskaberne, at kommunernes ejerskab af de mange enheder udøves af dygtige og vidende bestyrelser. Det er langtfra tilfældet i dag. Groft sagt foreslår derfor, at bengnaverne sættes på porten og erstattes af kompetente personer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.