Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Bendtsens sidste gys

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

I Brexit-kampagnens sidste fase viste tidligere økonomi- og erhvervsminister, mangeårige medlem af EU-Parlamentet, Bendt Bendtsen, livstegn. Det skete med Dagens brev i Berlingske med overskriften »Brexit vil koste Danmark dyrt«. Alle havde ellers glemt, at Bendtsen stadig eksisterede. Med stor succes har Bendtsen nemlig valgt en rolig tid i EU efter de hektiske ministerdage under den altid karrierestræbende Fogh, som efter sin ministertid fortsatte med en krævende international post og nu er en travl CEO i sit konsulentfirma, Rasmussen Global. Få dage efter sit dumdristige livstegn fik Bendtsen så ørene i maskinen i et læserbrev, som foreslog, at Bendtsen med ugentlige klummer her i avisen oplyste om sin arbejdsomme hverdag i EU. Mange gyser med Bendtsen over denne sære idé. Bendtsen må lære, at når man er pensionist i EU, skal man være konsekvent og undlade at sprudle med selv det mindste læserbrev. Så kan man sidde uantastet i EU, indtil man dør rigtigt. Eller indtil EU går under.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.