Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Bedre presse for muslimer

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Yasar Cakmak, er enig med Europarådets ekspertgruppe i, at medier og politikere er med til at skabe et negativt billede af muslimer i Danmark. Og Cakmak mener, at medierne skal blive bedre til at skelne mellem almindelige muslimer og ekstremister. Men medierne er tunge at danse med. Cakmak er åbenbart ikke klar over, at det indgår i mediers DNA at fortælle historier om lig på bordet, og at landets mest udbredte medier altid blander alting sammen. Hvis Cakmak vil bidrage effektivt til at skabe et bedre billede af muslimer i Danmark, så skal han derfor 1) bede muslimske terrorister undlade hele tiden at true, overfalde eller slå folk ihjel, og 2) hvis de alligevel truer, overfalder eller slår folk ihjel, så bede dem undlade altid at råbe til Gud og hvermand, at de optræder på vegne af islam. Hvis Cakmak lykkes med dette (Allah hjælpe ham), så vil alle medier øjeblikkeligt stoppe med at skabe et negativt billede af muslimer. Ja, det vil faktisk kræve særlige anstrengelser for pressen at skabe negative billeder.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.