Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Bedømt, snøft

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

»Blærerøven« Mads Christensen udtaler sig vederkvægende om ulidelige børn og deres geléryggede forældre: »Vi har en hel generation af grænseløse børn med svage forældre.« Enhver, der har besøgt, ja, det offentlige rum, ved, at han har ret. Mads Christensens fejl er dog at sige det højt, for det må man ikke. Så bliver de skrøbelige forældre nemlig endnu mere skrøbelige og kede af det og føler sig stigmatiseret og ytrer sætninger som, »jeg er så træt af at blive bedømt som forælder«. Og ja, ven. Det er hårdt, når omverdenen forholder sig til dine handlinger, in casu din dårlige opdragelse, som går ud over ikke blot dit barn, men også alle mulige andre. I disse tilfælde bliver man helt i tvivl om, hvad voksenbegrebet overhovedet længere dækker over – er det en kategori, der er i færd med at overleve sig selv?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.