Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Basale kundskaber

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Rektor Stefan Hermann fra professionshøjskolen Metropol foreslår, at folkeskolen får en ny formålsparagraf. Han ønsker, at teknologi og håndværk nævnes, ligesom man bør fremhæve, hvilke karakteregenskaber man gerne ser hos eleverne, eksempelvis næstekærlighed. Her ligger han på linje med udviklingsdirektør Arne Eggert fra Kommunernes Landsforening. Eggert ønsker en mindre djøficeret formålsparagraf, ligesom det håndværksmæssige bør beskrives bedre. Groft sagt er med på mindre djøficering, men mener, at folkeskolen generelt bare burde koncentrere sig om at lære de unge mennesker at skrive og regne. Det går nemlig rigtig skidt. Folkeskolen sender årligt funktionelle analfabeter på gaden efter mange års skolegang. Det burde man nok koncentrere sig om.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.