Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Barfoeds redning

Klaus Kjøller: Er der en politiker, der har brug for Frederiksens teknik med at afværge dårlige kendsgerninger rettet mod sin person og politik ved med et snuptag at gøre sig til bannerfører for den bekymring, som de dårlige kendsgerninger giver anledning til, så er det stakkels Lars Barfoed.

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Nu er han for andet år i træk af vælgerne blevet udnævnt til årets dårligste partileder, og er vist ikke i skrivende stund tilgængelig for kommentarer om denne nye måling og om, hvad han vil gøre. Lær dog af Frederiksen, Barfoed! Kom frit frem og sig med din mest bekymrede mine: »Jeg er selvfølgelig bekymret over situationen, og det går jeg ud fra – og forventer – at alle vores vælgere er.

For vi har en gruppe af usikre vælgere, som er hårdt ramt af vores ledelseskrise, og de har behov for, at alle vi, der er tilbage i partiet, gør alt, hvad vi kan, for at de forbliver i partiet«. Og lad dine beklagelser og bekymringer brede sig overalt og gentag dem, hvis journalisterne har held med at stoppe din talestrøm og frækt antyder, at du selv er ansvarlig for elendigheden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.