Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Baglæns fremad

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Selvfølgelig er det uværdigt, at Danmark først må konkurrere med Sverige og andre lande om at gøre sig uattraktivt for migranter. Og derefter – hvis migranter stadig myldrer til – må beordre private trafikselskaber til at forhindre, at migranter uden billedlegitimation kan sætte deres fod i landet for at bede om asyl. Det eneste værdige ville være, at Danmark fra starten var ærlig og sagde ligeud, hvor mange migranter vi vil tage imod. Dvs. hvor mange vi kan integrere vellykket i vores land, så vi undgår parallelsamfund og ikke ødelægger vores velfærd. Men den uværdige fremgangsmåde er desværre nødvendig, fordi politik ikke udføres rationelt og fremadrettet, men altid udføres på basis af vælgernes følelser, som kun kan piskes op af voldsomme billeder og historier om, hvor galt det allerede er gået, fordi politikerne intet effektivt har gjort. Politikere er således ramt af en hård skæbne. De er dømt til altid at forsøge at indhente deres egne forsømmelser. Især svenske politikere.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.