Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Avlskort

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Det fremgår af en ekspertgruppes rapport, at unge radikaliserede muslimer ofte bor alene med mor. Far er fraværende. Ofte mange søskende i hjemmet. Mor har ofte lav eller ingen tilknytning til arbejdsmarkedet og er tit traumatiseret. Det er desværre tabu at diskutere forældres frie ret til at avle børn, selv om de er klart ude af stand til at opdrage dem til et liv i demokratiet. Børnene må så i stedet finde opdragelse og en erstatning for en fraværende far i en ekstrem religiøs sekt med en tyrannisk faderlig guddom eller i en kriminel bande omkring en Godfather. For at forsvare sig mod disse destruktive, fejlopdragede børn må samfundet så nedsætte ekspertgrupper som denne seneste med terrorekspert Magnus Ranstorp i spidsen, som kommer med dyre, men usikre forslag til, hvordan de destruktive børns hærværk mod samfundet forebygges bedre. Men hvorfor dog ikke løse det enkelt og effektivt? For at køre bil skal man have et kørekort. For at avle børn skal man have et avlskort.

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.