Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Artist in residence

Ulrik HÔøΩy Groft Sagt
Ulrik HÔøΩy Groft Sagt

Statens Kunstfond har resolveret, at Berlin og Istanbul skal afløses af nye byer i »artist in residence-ordningen«, og det er kun rimeligt.

Hvor originalt er det med en dansk maler, forfatter, fotograf, billedkunstner i disse velbeskrevne storbyer – og dog. Istanbul lokker, især efter valget af Recep Tayyib Erdogan til ny diktator. Man ville gerne læse mere om Tyrkiets hovedstad og stemningen dér. Ikke så meget fra en esoterisk venligboer med anlæg for underkastelse i DNA-molekylerne som fra en polemisk amazone fra omegnen af Trykkefrihedselskabet. For ikke at tale om en dansk skribent med tyrkiske rødder, helst kvinde, helst skrap, helst Ayaan Hirsi Ali-agtig, så den samlede afsky for Erdogans islamistiske diktatur motiveres, formuleres og præsenteres for danske læsere. Æv, det må så blive en anden god gang.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.