Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ansvar for affald

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Jette Kirkeby er socialdemokratisk politiker i Hjørring Kommune. Hendes mærkesag er at »afskaffe unødvendigt bureaukrati i den kommunale administration«. Samtidig er Jette formand for bestyrelsen på den kommunale genbrugsstation, Modtagecenter Vendsyssel. Det giver hende 74.242 kroner for tre årlige møder, en ganske pæn timeløn. Men som Jette Kirkeby siger til TV 2: »Vi har jo også det politiske ansvar for behandlingen af farligt affald.« Hun kan dog ikke huske eksempler på politiske sager, der er blevet behandlet i bestyrelsen. Modtagecenter Vendsyssel har seks medarbejdere, men der sidder 11 kommunalpolitikere i bestyrelsen til at holde øje med dem. Jovist, forstår man, hvorfor Jette Kirkebys primære mærkesag er at afskaffe unødigt bureaukrati. Hjælp politikerne med at reducere bureaukratiet: Afskaf unødige politikere.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.