Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Akut beredskab

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Gentoftes borgmester Hans Toft er igen røget op i det røde felt. Denne gang drejer det sig ikke om at undgå at indkvartere flygtninge, men borgeres velfærd og sundhed. Skumle embedsfolk i sygehusvæsnet har fremlagt planer om at lukke akutklinikken i Gentofte og samle al akut behandling i Herlev. Der er 11,4 km til Herlev, hvilket svarer til 15 minutters kørsel, men det vil borgmesteren under ingen omstændigheder acceptere. Han vil gøre alt for at kæmpe mod de skadelige planer. Inden borgmesteren indleder en sultestrejke, vil Groft sagt stilfærdigt gøre opmærksom på, at borgerne i Nakskov har 53,7 km (49 minutters kørsel) til den nærmeste akutklinik, men de bor selvfølgelig ikke i en forvænt velhaverkommune.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.