Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

AK 47

Ulrik HÔøΩy Groft Sagt
Ulrik HÔøΩy Groft Sagt

Sidste år havde Ateistisk Selskab pæn succes med en lille kampagne mod Folkekirken. På selskabets hjemmeside lå der en blanket, der blot skulle udfyldes og klikkes med et »send«. Så var den udmelding ekspederet – og tusind års kristendom med den. Nemt var det, også for nemt, så nu har Ateistisk Selskab hævet barren med et nyt udspil, AK 47, hedder det, hvor A står for Ateistisk, K for Konfrontation og 47 for de 47 medlemmer af selskabet. Slut med hjemmesider og debathygge i Politiken, next stop-mundhuggeri i den arabiske gade, (Nørrebrogade, red.), fyrig agitation ved Nørrebrohallen, dødsønskelignende bataljer med Hizb ut-Tahrir, recitation af ateistiske skriftsteder foran Grimhøjmoskeen og frisk sharia-bashing rundt om i fængslerne. Hopla! Et ret dristigt udspil, der klæder ateisterne, og det vigtigste er selvsagt religionsfriheden, det pure faktum at i Danmark kan enhver blive fri for religion, hvad mangen muslim næppe helt har annammet. Groft sagt ønsker AK 47 held og lykke. Få er så godt rustet til netop den type indædt missionsk antimission som Ateistisk Selskab.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.