Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ærlig snak

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Den socialdemokratiske folketingskandidat Rasmus Stoklund er en ærlig mand. Han pakker ikke tingene ind i sort snak. Man kan tvivle lidt på hans holdning og viden, men han skjuler dem ikke. I en kronik i Berlingske har han nogle tankevækkende progressive ideer om, hvordan den offentlige produktivitet skal styrkes. Et af hans programpunkter er, at der skal ansættes flere HKere og DJØFere, da disse hver eneste dag sikrer, at skattekronerne bruges så effektivt som muligt, ligesom de både kan lave skoleskemaer og vagtplaner for jordemødre. Groft sagt er intet mindre end imponeret. Her gik vi og troede, at vejen frem var flere varme hænder, folk med faglige kompetencer, og så skal man bare ansætte flere bureaukrater og kontorfolk, så stiger produktiviteten. Det er ærlig snak.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.