Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Årgang 0

I Information fra 8. januar finder man en længere beskrivelse eller analyse af reality-serien »Årgang 0«. Den er skrevet af Lærke Cramon. Den gennemgår alle personerne og behandler i øvrigt udsendelsen, som om det var en roman. Det er også helt i orden.

Men enten har Lærke Cramon ikke fulgt ordentligt med, eller også er det helt bevidst, at hun undlader at nævne det vigtigste i udsendelsen. Emma, Rachel, Christian og Stephanie, som de hedder, er alle på vej til at blive konfirmeret. De bliver spurgt, om de tror på Gud. Og det gør de. Gad vide hvorfor Cramon ikke bemærker det? Hun kunne have lavet en Charlie Hebdo-satire over, hvor latterligt det er, eftersom avisen i dagens anledning er Charlie Hebdo.

Heldigvis lader de sig ikke narre af den respektløse interviewer til at bede Fadervor for åben skærm. De fire unge formår at tale om kristendom på et højere niveau end de fleste journalister.

Tro er i dag, hvad sex var i gamle dage. Noget man ikke skriver om. Det lover godt for fremtiden, hvis disse fire er repræsentative. De viser nemlig Danmark, som vi kendte det.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.