Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Årets vits

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Vi ved alle, at Kristian Thulesen Dahl, Dansk Folkepartis formand, er en lun fætter. Også at han kan spille klaver og har evnen til at lægge sit ansigt i så oprigtige folder, at han virker næsten lige så troværdig, som Bill Clinton gjorde, da han sagde: I did not have sex with that woman. Men at Kristian Thulesen Dahl er en ligefrem vittig hund, vidste vi først forleden, hvor han til Jyllands-Posten sagde, at det er østarbejderne, der gør det svært for danskere på overførselsindkomst at komme ind på arbejdsmarkedet. Mon ikke det bliver årets vittighed? Når vi nu ved, at årsagen til, at der kommer så mange arbejdere fra Østeuropa er, at danskere på kontanthjælp eller dagpenge føler sig for fine til at påtage sig det arbejde, østarbejderne udfører.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.