Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

fr 17-06-2016 16:35

Udsultet bureaukrati

Embedsmænd og kommunalpolitikere er nogle af de mest aktive deltagere på det såkaldte »Folkemøde« på Bornholm. Hvert år koster den store fest for bureaukrat-eliten mange millioner kroner, betalt af de danske skatteydere.

En hjemmeside ved navn journalista.dk har kortlagt en lille del af forbruget. I 2015 brugte Region Hovedstaden f.eks. 602.000 kroner eksklusiv moms på regionens deltagelse. I beløbet indgik både lejen af et helt badehotel til 97.000 kroner samt 3.000 muleposer med regionens logo til uddeling blandt andre bureaukrater.

Region Midtjylland kunne også være med. Ved Folkemødet sidste år bestod regionens delegation af i alt 52 deltagere, som blev sendt over til Bornholm i et chartret fly. Den samlede regning blev på 375.000 kroner.

Og således ved vi nu, at det er umuligt at spare i den offentlige sektor, og samtidig kan vi nok engang konstatere, hvordan skiftende regeringer har udsultet de stakkels mennesker i det kommunale selvstyre. Det er derfor, de drager til Bornholm for at klage deres nød. Det koster penge, og derfor bliver udgifterne til årets Folkemøde utvivlsomt højere, bare vent./Edith Thingstrup

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.