Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

to 03-03-2016 12:37

Statsmoskeer

Missionshusene forsvinder langsomt fra det danske landskab. Ingen vil bevare denne del af kulturen. Over 600 missionshuse er væk, og der er omkring 400 tilbage. I stedet har vi fået 150 moskeer. Det er mange glade for. Det er dejligt at slippe af med missionen og få landet afkristnet. Nu pønser Socialdemokraterne og især Mette Frederiksen tilsyneladende på at gøre moskeerne til folkekirker. De har for megen frihed. Der skal styr på dem. I folkekirken er der ingen religionsfrihed. Staten bestemmer over salmebøger, orgler og uddannelse. Den røde blok vil som bekendt helst gøre folkekirken til en frikirke. Nu ser de en chance for at få styr på moskeerne og give kirken frihed. Derfor vil de bestemme over, hvem der må blive imam, at imamerne skal tale dansk, og at imamerne skal uddannes på universitetet. De kan få en cand.muslim.-grad.

Nu har vi haft kristendommen lige siden Jellingestenene, er det ikke på tide med en ny religion, spørger de i rød blok? Det kræver kun, at Grundlovens paragraf 4 laves om til: »Den muslimske moske er den danske folkemoske og understøttes som sådan af staten«. /Hans Hauge

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.