Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Voldsom færgeulykke i New York

En færge på vej mod Wall Street hamrede onsdag morgen ind i kajen i New Yorks havn.

Tilskadekomne passagerer måtte vente på bårer på kajen, inden ambulancefolk kunne tilse dem.
Tilskadekomne passagerer måtte vente på bårer på kajen, inden ambulancefolk kunne tilse dem.

USA: En færge sejlede onsdag morgen lokal tid direkte ind i kajen i New York, og omkring 50 meldes foreløbig såret, oplyser byens brandvæsen til CNN.

En række personer er blevet bragt ind på kajen i den kolde januarluft, hvor de ligger og venter på lægebehandling, og mindst én person er ifølge BBC kommet alvorligt til skade.

- Det gav et stort ryk, og det føltes som om, at vi var involveret i et biluheld. Flere personer røg op i luften og landede på gulvet, fortæller passageren Elizabeth Banta til CNN.

Færgen med navnet »Seastreak«, der typisk fragter omkring 400 passagerer, var i færd med at sejle passagerne fra New Jersey til New Yorks havnekaj 11, der ligger tæt på Wall Street.

Billeder fra ulykkesstedet viser brandmænd i færd med at hjælpe folk væk fra færgen og ind på land, og flere personer er tilsyneladende så hårdt medtaget, at de må hjælpes væk i kørestole.

TV-billeder viser desuden et stort hul i skroget på færgen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.