Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Videoer: Her falder skuddene i Dallas - folk flygter i rædsel

Dræbte politibetjente, flygtende demonstranter og skudveksling mellem politi og mulig gerningsmand er blevet filmet af øjenvidner i Dallas, USA. Det bliver lige nu delt på de sociale medier.

Imens politiet i Dallas jagter flere gerningsmand i den amerikanske by, så strømmer det ind med øjenvidneberetninger på de sociale medier.

Folk var i aftes gået på gaden for at demonstrere, efter to sorte mænd henholdsvis tirsdag og onsdag i denne uge blev skudt af hvide politibetjente i staterne Louisiana og Minnesota.

Under demonstrationen i Dallas blev der klokken 20.58 lokal tid åbnet ild mod politiet.

Folk filmer de forfærdelige scener

Her er det en optagelse inde fra optoget, hvor folk flygter, da de hører skud.

Det er især på Twitter, at personer deler, hvad de ser i gaderne. En skræmt kvinde ser til fra bygning, da skud og politisirener brager løs for øjnene af hende.

Politiet i Dallas var hurtigt ude med en efterlysning af en afroamerikansk mand. De skrev på Twitter:

»Dette er en af de mistænkte. Hjælp os med at finde ham!«, skrev politiet i et tweet.

Det lykkedes for politiet at finde ham. For han meldte sig selv til politiet og er lige nu ved at blive afhørt, oplyser politiet.

Et øjenvidne har fanget manden på video.

Spændingerne i byen er højspændte, og her kan man se, hvordan flere borgere reagerer, da politiet fører en mand væk.

Lige nu florerer der også flere videoer af politibetjente, der er blevet skudt, og billeder af politifolks skudveksling med gerningsmændene.

En mand fortæller her, hvad han så, da skuddene begyndte.

Imens politiet har anholdt tre personer og lige nu forhandler med en person, som har forskanset sig i et parkeringshus, har byens borgmester Mike Rawlings givet en udtalelse:

»Det er en hjerteskærende morgen at miste disse fire officerer, der stolt tjente vores borgere,« sagde han på et pressemøde for kort tid siden.

Den seneste melding fra politiet i Dallas lyder, at manden, der har forskanset sig i parkeringshuset, siger, at han har placeret bomber rundt omkring i byen.

»Han råbte til os, at 'enden er nær,' og han sagde, at han 'ville dræbe flere af os', og med os mente han politibetjente. Han sagde også, at han havde placeret bomber rundt omkring sig i parkeringshuset, og at vi ville gå op i lys lue, hvis vi nærmede os. Det er en situation, som vi nu nøje overvejer,« sagde politichefen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.