Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Verden Rundt

Underbuksen der ikke lugter

JAPAN: Nu er den her - den lugtfrie underbuks. Det er et japansk firma, der står bag udviklingen af anti-prut-underbuksen, og det har taget selskabet Seiren nogle år at udvikle underbuksen med indbygget deodorant.

- I starten troede vi, at vi skulle sælge den til hospitals- og plejesektoren, men til vores store overraskelse, er der mange helt almindelige mennesker - herunder forretningsmænd - som køber dem, siger Nami Yoshida, talsperson for firmaet Seiren, til weirdasiannews.com.

Firmaet har i øvrigt også andre lignende produkter i sortimentet, blandt andet strømpen, der neutraliserer lugt fra fødderne, og skjorten, der eliminerer svedige armhuler.

Elskende ved jernbanen skabte postyr

SVERIGE: Et elskende par var forleden skyld i togforsinkelser i Sverige. Parret havde travlt i en bil, der var parkeret nær banen, da et tog nærmede sig. Togføreren troede i første omgang, det kunne være en selvmordskandidat, der var på vej til at køre ud foran toget, men det viste sig, at parret var i gang med kærlighedsakten.

Ifølge websitet TheLocal.se bremsede togføreren sit tog og bad parret om at pakke sammen og flytte deres aktiviteter til en anden lokalitet.

En lignende episode fandt i øvrigt sted i Florida i oktober, da et yngre par blev arresteret efter at have haft sex - ikke ved jernbanen, men på en restaurant.

Hash-sælger hjælper ofre for Sandy

USA: En pusher i Brooklyn, New York, er gået nye veje for at skaffe penge til hjemløse amerikanere, der blev ramt af orkanen Sandys hærgen. Han donerer ganske enkelt indtægter fra salg af hash til Sandys ofre.

Og det har han ingen skrupler med, forklarer han til Huffingtonpost.com.

- Jeg gør det, jeg har forstand på, og hjælper på min egen måde, siger hash-handleren, der indtil videre har doneret 700 dollars.

- Jeg passer mit job, og det ville jeg have gjort, uanset hvad. Nu gør jeg det bare med et formål, siger den gavmilde pusher.

Pengene går til ofre på Rockaway-halvøen, hvor der stadig er beboere, der ikke har elektricitet.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.