Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Verden Rundt

Fang 60 rotter og få en mobiltelefon

SYDAFRIKA: Rotteplagen er blevet så massiv i den sydafrikanske by Alexandra i Johannesburg, at man nu er begyndt at præmiere borgere, der fanger rotter. Ifølge Huffingtonpost.com udløser 60 rotter en mobiltelefon fra en lokal telefonproducent.

Problemet med rotter er så stort, at nogle børn ligefrem er blevet bidt i fingrene af rotter, mens børnene sov. Joseph Mothapo fortæller til den lokale avis, Mail & Guardian, at han har optjent to mobiltelefoner indtil videre, men at han fortsætter rottejagten, indtil alle familiemedlemmer har fået telefoner.

Tina Turner skræmmer fuglene væk

ENGLAND: En lufthavn ved Gloustershire i England er gået nye veje for at skræmme fugle væk fra start- og landingsbanerne. Man er ganske enkelt begyndt at spille Tina Turner-hits fra en bil med højttalere.

Bilen kører op og ned langs landingsbanerne og spiller numre fra den aldrende popdiva. Det har vist sig særdeles effektivt i kampen mod generende fugle, skriver ITV.com.

Lufthavns-folkene fandt på ideen, da maskinen, der udsender anti-fuglelyde, var i stykker. I stedet satte de en CD med Tina Turner på. Og det viser sig, at fugle bestemt ikke bryder sig om hits som »Simply The Best« og »What’s Love Got To Do With It«.

Reality-jagt efter amerikansk Bigfoot

USA: Findes der en Bigfoot i de øde og bjergrige egne i Nordamerika? Det vil et amerikansk reality-tv show forsøge at afsløre. Ifølge Huffingtonpost.com er man i gang med at planlægge tv-serien, der skal løbe over skærmen i 2013.

Man samler et hold af forskere, som skal på jagt efter Bigfoot. Finder de frem til en Bigfoot eller finder afgørende spor efter den, så vanker der en dusør på 10 millioner dollar forude - den største i amerikansk tv-historie.

Det eneste spor efter en Bigfoot findes i en film fra 1967, hvor man ser en blanding af et menneske og en bjørn i udkanten af en skov.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.