Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ups - Paul Ryan afsløret i mediestunt

Mitt Romneys vicepræsidentkandidat får kritik for at vaske rene tallerkner op efter fattige, der slet ikke var til stede.

Paul Ryan får nu kritik, fordi han var lidt for ivrig efter at blive fotograferet, mens han "vaskede op" hos et suppekøkken for fattige.
Paul Ryan får nu kritik, fordi han var lidt for ivrig efter at blive fotograferet, mens han "vaskede op" hos et suppekøkken for fattige.

Først var det hans maratontider, der var en smule redigerede i forhold til virkeligheden. Nu er det pressebilleder, hvor han vasker op hos et suppekøkken for fattige, der viser sig at indeholde en lidt anden historie, end den man umiddelbart ser på billederne.

Det er den republikanske vicepræsidentkandidat Paul Ryan, som er kommet i stormvejr efter en tilsyneladende harmløs episode i sidste uge. Ryan skulle besøge et suppekøkken for fattige, men det han havde allermest travlt med var, at få taget pressebilleder hvor han vasker deres tallerkener op. Det skriver The Washington Post.

Dukkede op ud af det blå

Og for at gøre historien endnu mere absurd, fortæller Brian J. Antal, leder af stedet, at han slet ikke blev kontaktet af den republikanske præsidentkandidat Mitt Romneys kampagnefolk forud for vicepræsidentkandidatens besøg. Og hvis Antal i så fald var blevet det, havde Ryan faktisk slet ikke fået lov til at besøge stedet.

- Vi er en trosbaseret organisation, vi er apolitiske, fordi det meste af vores økonomiske støtte kommer fra private donationer. Det står helt klart i vores vedtægter, at vi ikke skal gøre det. De (Ryan-holdet red.) viste sig der, og de havde ikke fået lov. De fik bare en af de frivillige til at åbne døren, siger Brian J. Antal.

Vaskede rene tallerkener

Paul Ryan besøgte suppekøkkenet i omkring 15 minutter på vej mod en lufthavn, men da han ankom til køkkenet, var maden allerede blevet serveret, de faste gæster var gået, og køkkenet var blevet rengjort. Derfor var det service, som Ryan og hans familie blev fotograferet vaske op, slet ikke beskidt.

Ifølge en kommunikationsdirektør for Mitt Romney-kampagnen, var formålet med Ryans besøg at fremhæve de frivillige arbejdere i suppekøkkenet.

Web-tv: Se CBS-indslag om Ryans "rene" besøg

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.