Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Trump: Ingen beviser fundet på syv måneder i Rusland-sag

Trump kalder The Washington Posts artikler om sagen for en »heksejagt« og »en skør historie«.

»Ingen har været i stand til at bevise nogen forbindelse, bedrøveligt!« skriver Trump på Twitter om, at der ikke er fundet beviser på en forbindelse mellem Rusland og Trumps stab under valgkampen.
»Ingen har været i stand til at bevise nogen forbindelse, bedrøveligt!« skriver Trump på Twitter om, at der ikke er fundet beviser på en forbindelse mellem Rusland og Trumps stab under valgkampen.

Præsident Donald Trump siger, at det er »bedrøveligt«, at der efter syv måneders efterforskning og høringer ikke er fundet beviser på, at hans stab under valgkampen havde forbindelser til Rusland.

»Ingen har været i stand til at bevise nogen forbindelse, bedrøveligt!« skriver Trump.

Tweetet kommer samtidig med, at der er rapporter om, at den særlige anklager Robert Mueller, der leder en af undersøgelserne af Ruslands indflydelse på valget, har udvidet sin undersøgelse.

Trump har kaldt artikler i The Washington Post om sagen for en »heksejagt« og »en skør historie«.

Den tidligere FBI-direktør blev i maj udpeget til at undersøge påstande om, at Rusland i al hemmelighed havde kontakt til folk tæt på Donald Trump.

Nu kigger Mueller nærmere på, om Donald Trump har forsøgt at forpurre efterforskningen.

James Comey, der var FBI-direktør, til han blev fyret af Trump, sagde i en høring i Kongressen i sidste uge, at han tror, at Trump fyrede ham for at underminere FBI's undersøgelse af forbindelser mellem Trumps valgstab og Rusland.

Men Comey afviste at komme med sin vurdering af, om Trump direkte forsøgte at stille hindringer i vejen for FBI's undersøgelse.

/ritzau/AP

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.