Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

To teenagere anholdt for mord på 14-årige piger i Holland

Den ene pige, Savannah Dekker, blev fundet i udkanten af et industiområde i byen Bunschoten.
Den ene pige, Savannah Dekker, blev fundet i udkanten af et industiområde i byen Bunschoten.

Hollandsk politi har anholdt to drenge i forbindelse med to bestialske teenagemord, der har lammet store dele af landet. Drengene er 14 og 16 år.

Politiet i den hollandske by Bunschoten har muligvis taget et stort og vigtigt skridt i efterforskningen af to bestialske mord, der har lammet hele Utrecht-provinsen, hvor de to 14-årige, myrdede piger, Savannah Dekker og Romy Nieuwburg, kommer fra.

I hvert fald er to drenge på henholdsvis 14 og 16 år søndag aften blevet anholdt i forbindelse med mordene.

Det skriver nltimes.nl.

Ingen sammenhæng

Den ene dreng er 16 år og sættes i forbindelse med mordet på Savannah Dekker, som søndag blev fundet dræbt i et industriområde. Den anden, en 14-årig dreng, er anholdt i forbindelse med mordet på Romy Nieuwburg, som fredag – to dage før – blev fundet livløs i en grøft i byen Achterveld, der ligger blot 15 kilometer fra det sted, hvor Savannah Dekker blev fundet.

I det her stadie af efterforskningen mener politiet ikke, at der er sammenhæng mellem de to forbrydelser, og at det derfor er helt tilfældigt, at to piger på præcis samme alder forsvinder, bliver dræbt og fundet igen inden for ganske få dage.

To mistænkelige mænd

Vidner havde, efter ligene var blevet fundet, henvendt sig til politiet, fordi de havde set to mænd i en sort bil henvende sig til piger i området.

nltimes.nl skriver dog, at politiet mandag har fået henvendelser fra to mænd, som mener, at de uretfærdigt og helt uden grund er blevet kædet sammen med sagen og efterfølgende hængt ud på sociale medier.

Over for politiet har de oplsyt, at de selv er fædre til unge piger, og at de var frivillige hjælpere i den civile eftersøgning af pigernes forvinden.

Poilitiet har over for hollandske medier bekræftet, at de to mænd havde meldt sig frivilligt i eftersøgningen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.