Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tetra Pak-arving sigtet i Rausingsag

Britisk politi har nu rejst sigtelse mod milliardæren Hans Kristian Rausing, efter at hans kone blev fundet død i sidste uge, selv om han ikke menes at have været involveret i hendes død.

Tetra Pak-milliardæren Hans Kristian Rausing og hans kone Eva, som han nu er sigtet for at have slået i hjel.
Tetra Pak-milliardæren Hans Kristian Rausing og hans kone Eva, som han nu er sigtet for at have slået i hjel.

Politiet i London har nu rejst sigtelse mod Hans Kristian Rausing oven på hans kone Eva Rausings død.

Ægtemanden til den afdøde milliardær Eva Rausing vil blive tiltalt for at have forhindret en lovlig og anstændig begravelse af hendes lig, fortæller flere internationale medier.

Eva Rausing blev i sidste uge fundet død i sit og mandens fælles hjem i bydelen Chelsea i London. Politiet tilbageholdt dengang hendes mand, den stenrige Hans Kristian Rausing, der er arving til det svenske emballageimperium Tetra Pak.

Der har siden været spekulationer fremme i pressen om, at han havde levet med sin døde kone i en uges tid. Og nu er der altså rejst sigtelser mod Rausing, som tyder på, at der kan have været noget om snakken. Til gengæld er der ikke tegn på, at han skulle have været direkte involveret i hendes død, som politiet foreløbig formoder, var forårsaget af en overdosis.

Politiet betegner dødsfaldet som »uopklaret« efter at den første undersøgelse af livet ikke kom frem til nogen konklusion.

Det var en kendt sag, at ægteparret Rausing begge kæmpede med et stofmisbrug. De mødte hinanden på en afvænningsklinik og fik siden fire børn - milliarder, kærlighed og børneflokken til trods, blev det celebre par ifølge flere medier dog aldrig rigtig lykkelige.

Der er blevet spekuleret i, om deres medfødte formuer ganske enkelt har været en forbandelse end en velsignelse.

Eva Rausing blev 48 år, og hun nåede at være gift med sin mand i 21 år.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.