Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Teenager får sit livs lift af Joe Biden

Joe Biden tænkte søndag hurtigt over en betaling for cheesecake, da en ung servitrice var i logistisk knibe.

Et planlagt mediestunt? Eller bare en god gerning?

Uanset motivet har Obamas vicepræsident Joe Biden givet en gymnasieelev et minde for livet, skriver CNN.

I søndags befandt Biden sig i Cleveland i Ohio forud for et vælgermøde på et gymnasium i nabobyen, Lakewood. På vej til mødet holdt Biden og hans kone, Jill, ind på en diner for at få en snack. Ståhejen var stor på det lille sted, og folk stimlede sammen for at fotografere politikeren, få en autograf og sludre med ham, mens han betalte for sin cheesecake.

En af de medsludrende var restaurantens 17-årige tjener, Amira Nasrallah, der bød ind med, at hun er elev på gymnasiet i Lakewood. Men at hun ikke selv kunne deltage i arrangementet - nej, for hun skulle arbejde der på dineren senere.

Hun kunne ikke nå begge dele.

Det tog ikke Joe Biden mange sekunder at finde en løsning.

- Hvad nu, hvis du får et lift af os? Kan du så nå tilbage i tide?

- O my god, er du sikker?, spurgte den overraskede teenager.

Og det var han. Den ældre politiker banede vejen ud fra restauranten og instruerede de ventende Secret Service-agenter i at anvise Amira Nasrallah og hendes tvillingebror, Amir, plads i den store bil.

Sammen blev de kørt mod vælgermødet, hvor de to søskende kom med backstage. Om de blev bragt tilbage i tide til Amira Nasrallahs vagt... det melder historien ikke noget om.

Se CNNs video fra episoden:

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.