Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tager sit liv efter telefonfis mod gravid hertuginde

En sygeplejerske, der blev snydt af to australske radioværter, som udgav sig for at være dronning Elizabeth, har begået selvmord.

STORBRITANNIEN: Sygeplejersken, der blev fuppet af to australske radioværter til at omstille et opkald til en anden sygeplejerske, som gav detaljerede oplysninger om den gravide hertuginde Catherine af Cambridge, er blevet fundet død og har efter al sandsynlighed taget sit eget liv. Det skriver Sky News.

Radioværterne på den australske station 2Day FM, Michael Christian og Mel Greig, udgav sig for at være dronning Elizabeth og ringede til det hospital, hvor hertuginden var indlagt.

Jacintha Saldanha, der havde arbejdet på The King Edward VII Hospital i fire år, er blevet fundet på en adresse tæt på hospitalet, hvor hertuginde Catherine blev behandlet for voldsom morgenkvalme.

- Politiet blev tilkaldt omkring klokken 9.35 fredag morgen, da en kvinde blev fundet bevidstløs på en adresse i Weymouth Street, siger en talsmand fra det britiske politi Scotland Yard, skriver bt.dk.

Kvinden var død på stedet, så ambulancepersonalet kunne intet stille op.

- Dødsfaldet bliver ikke betragtet som mistænkeligt på nuværende tidspunkt, siger talsmanden.

Hospitalet fortæller i en pressemeddelelse, at dødsfaldet er et stort tab.

- Jacintha har arbejdet på King Edward VII Hospital i mere end fire år. Hun var en fantastisk sygeplejerske, meget respekteret og populær hos alle sine kolleger, lyder det.

Under fupnummeret efterlignede den ene af radioværterne dronning Elisabeths stemme, mens den anden gøede i baggrunden. Men det vakte ikke mistanke hos den nu afdøde sygeplejerske, der stillede værten igennem til den sygeplejerske, der behandlede hertuginden.

Hun fortalte radioværten, at hertuginden var ved at blive »frisket op«. Ligesom hun sagde, at »hun sover i øjeblikket, og hun har haft en begivenhedsløs nat. Hun har fået væske, og hun er i øjeblikket stabil«.

Opkaldet er blevet kraftigt udskældt i britiske medier, og hospitalet har lovet at stramme op på sikkerheden.

Jacintha Saldanha efterlader sig to børn.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.