Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Syrien-udsending kræver løsning i 2013

Lakhdar Brahimi vil have en løsning på konflikten i Syrien i det kommende år, og den skal meget gerne komme inden udgangen af marts.

EGYPTEN: Konflikten i Syrien er forværret, og der skal meget snart sættes en stopper for kampene.

Det var fredsforhandler Lakhdar Brahimis budskab, da han søndag var i Cairo for at mødes med Den Arabisk Liga.

- Jeg mener, at der skal komme en løsning i det kommende år, 2013, og med Guds vilje før denne krise runder de to år, sagde Lakhdar Brahimi, der forhandler på vegne af FN og Den Arabiske Liga, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Hvis Brahimis ønske skal opfyldes, så er han og de stridende parter i Syrien ved at have travlt. Konflikten kører på sin 11. måned og runder to år i marts.

Men det er muligt, vurderer fredsmægleren.

- Det er stadig muligt at finde en løsning, men det bliver mere og mere kompliceret for hver dag, der går, sagde Lakhdar Brahimi.

Samme budskab kom fra Syrien-mægleren, da han lørdag besøgte den russiske udenrigsminister i Moskva. Og der er i det hele taget ingen anden mulighed end at gå efter en politisk løsning, sagde han.

- Hvis det eneste alternativ til en politisk proces er helvede, så skal vi alle kontinuerligt arbejde hen imod en politisk proces, lød det fra Lakhdar Brahimi.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.