Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sverige i sorg: Nye detaljer om Lisa-drabet

Svensk politi har travlt med at efterforske den uhyggelige mordsag i Sverige, hvor en 17-årig pige natten til lørdag blev fundet død i en lade.

Den 17-årige svenske pige, Lisa Holm, blev fundet død i en lade natten til lørdag.
Den 17-årige svenske pige, Lisa Holm, blev fundet død i en lade natten til lørdag.

Pigen, Lisa Holm, havde været forsvundet siden søndag aften, hvor hun forlod sin arbejdsplads i den lille sydvest-svenske by Blomberg.

Senest er der kommet nye detaljer om de to drabssigtede mænd fra Litauen samt kvinden, der er sigtet for at medvirke til at skjule forbrydelsen.

Ifølge Expressen boede de tre anholdte i et hus, der ligger blot 300 meter fra den café, hvor Lisa Holm arbejdede. Ifølge avisens oplysninger har den anholdte kvinde tidligere arbejdet som rengøringsassistent på samme café.

De to mænd var byggearbejdere på en gård i området, hvor den dræbtes handske blev fundet i mandags. De tre gæstearbejdere fra Litauen, der fredag blev arresteret af svensk politi, var velkendte ansigter i Västergötland i Sydsverige.Gennem en årrække har de jævnligt arbejdet i området.

De to omkring 30-årige mænd arbejdede med renoveringer og ombygninger. Kvinden med forskelligt forefaldende sæsonarbejde. Senest boede de i et stort afsidesliggende hus, som de havde lejet en del af. Og det var her, at politiet fredag aften hentede dem ind til i første omgang en afhøring, som efterfølgende førte til anholdelse og sigtelse.

Anholdelsen kom som en stor overraskelse for de øvrige lejere i ejendommen, som på ingen måde havde set det komme.

»De var rigtig flinke og sociale nok,« som deres nabo siger til Expressen. »Også selvom vi ikke forstår hinanden. Så det her føles bestemt ikke godt.«

Den svenske avis Aftonbladet har været i kontakt med litauisk politi, som samarbejder med de svenske myndigheder om at opklare sagen. De drabsmistænkte er ikke kendt af politiet i det baltiske land.

»Vi har nu nær kontakt med det svenske politi, og vi er klar til at bistå med information alle timer i døgnet,« siger politikommissær Andrzej Roginski.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.