Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Svar om Princes død kan tage uger

Obduktionen af Prince er afsluttet, men det kan tage flere uger, inden der kommer svar på, hvorfor han døde.

En kvinde i Los Angeles viser en plakat med et billede af Prince, som torsdag blev fundet død ved sit hjem. Fredag blev der taget en række komplekse prøver, som skal give svar på, hvorfor den 57-årige musiker faldt død om, oplyser amerikanske retsmedicinere. Men der kan gå et par uger, før der foreligger et svar, lyder det.
En kvinde i Los Angeles viser en plakat med et billede af Prince, som torsdag blev fundet død ved sit hjem. Fredag blev der taget en række komplekse prøver, som skal give svar på, hvorfor den 57-årige musiker faldt død om, oplyser amerikanske retsmedicinere. Men der kan gå et par uger, før der foreligger et svar, lyder det.

Los Angeles: Retsmedicinere i USA er færdige med en obduktion af popikonet Prince, der døde torsdag.

Men det tager tid at få svar på de komplekse prøver, som skal give svar på, hvorfor den 57-årige musiker faldt død om, oplyser amerikanske retsmedicinere. Der kan gå et par uger, meddeler Midwest Medical Examiners Office, der foretog undersøgelserne.

Obduktionen gik i gang klokken 9 lokal tid (klokken 16 dansk tid) og blev afsluttet fire timer senere.

Liget af Prince Rogers Nelson vil blive udleveret til hans familie senere fredag, skriver den retsmedicinske klinik i en udtalelse.

Som led i undersøgelsen af, hvad der forårsagede Princes død, vil retsmedicinerne også indsamle oplysninger fra Princes familie om hans sundhedstilstand og andre oplysninger om familiens baggrund, som kan være relevant, skriver klinikken.

- Alt, der kan være relevant for undersøgelsen, vil blive taget i betragtning, lyder det i meddelelsen.

- Midwest Medical Examiners Office vil ikke offentliggøre oplysninger, før undersøgelsen er fuldført, og alle resultater foreligger, skriver klinikken.

Det kan tage flere dage at indhente oplysninger, og resultatet af de prøver, der er taget fra liget af Prince, vil formentlig tage flere uger at få svar på, oplyser Midwest Medical Examiners Office.

Nyhedssitet TMZ, som var det første medie til at bringe nyheden om Princes død, skriver på baggrund af flere unavngivne kilder, at sangeren angiveligt fik en overdosis af det stærke, smertestillende lægemiddel Percocet kun få dage inden, at han blev fundet død i sit hjem i Minnesota torsdag.

Det skete ifølge TMZ i sidste uge, hvor Princes privatfly måtte nødlande, efter han fik et ildebefindende. En repræsentant for sangeren fortalte på det tidspunkt til medierne, at Prince led af en meget hårdnakket influenza.

TMZ spekulerer fredag i, hvorvidt en ny overdosis Percocet kan have forårsaget Princes død.

/ritzau/Reuters

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.