Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Storbritanniens kommende konge optræder på forsiden af homo-magasin

Prins William er det første medlem af den royale familie, der har optrådt på forsiden af et magasin for homoseksuelle.

Når Attitude Magazines juli-nummer udkommer, er det historisk. Det er nemlig første gang, at et medlem af den britiske royale familie optræder på forsiden af et LGBT-magasin.
Når Attitude Magazines juli-nummer udkommer, er det historisk. Det er nemlig første gang, at et medlem af den britiske royale familie optræder på forsiden af et LGBT-magasin.

Når Attitude Magazines juli-nummer udkommer, er det historisk. Det er nemlig første gang, at et medlem af den britiske royale familie optræder på forsiden af et LGBT-magasin. Og det er ikke hr-hvem-som-helst, der pryder forsiden. Næh, det er selveste Prins William, Storbritanniens kommende konge.

Det skriver ABC News.

Artiklen fortsætter herunder:

I interviewet med Attitude Magazine - der er et af Storbritanniens førende magasiner for homoseksuelle mænd - langer Prins William ud efter homofobi og mobning.

»Ingen burde mobbes på grund af deres seksualitet eller nogen anden grund. Og ingen burde udsættes for den form for had, som disse unge mennesker har skulle i deres liv« siger han til Attitude Magazine.

Både Prins William og hans kone, Prinsesse Kate, har gjort mobning til et indsatsområde, ligesom også Prins Williams mor, Prinsesse Diana, støttede det britiske homosamfund og forsøgte at afmystificerere AIDS og HIV.

»Hvis du læser dette og bliver mobbet med din seksualitet, så vil jeg sige til dig: Du skal ikke finde dig i det. Tal med en voksen, du stoler på, en ven eller en lærer,« siger Prins William.

Det var under en mindeceremoni for ofrene for et terrorangrebet på en natklub for homoseksuelle i Orlando, Florida, at Prinsen afslørede, at han vil optræde på forsiden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.