Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Snestorm skaber kaos i USA

En voldsom snestorm har indtil videre kostet seks mennesker livet i USA.

I Mississippi og Alabama er der erklæret undtagelsestilstand, efter stormen har revet højspændingsledninger ned.
I Mississippi og Alabama er der erklæret undtagelsestilstand, efter stormen har revet højspændingsledninger ned.

USA: En snestorm har ramt USA og medført tornadoer i den sydlige del af landet og store mængder sne i Midtvesten.

Mindst seks mennesker er blevet dræbt som følge af det voldsomme uvejr, og myndighederne opfordrer nogle steder folk til at blive hjemme og ikke trodse frostgrader og spejlglatte veje, skriver Bbc.co.uk.

I Mississippi og Alabama er der erklæret undtagelsestilstand, efter stormen har revet højspændingsledninger ned.

Omkring 1.400 flyvninger i hele landet blev onsdag aflyst, oplyser FlightAware ifølge Cnn.com. Og mere end 130 flyvninger torsdag er ligeledes blevet aflyst indtil videre.

Stormen bevæger sig mod New York og Maine, hvor der forventes at falde op mod en halv meter sne i løbet af de næste 24 timer. Det nationale vejrcenter har advaret om sigtbarhed nær nul i Buffalo, New York.

Byen Little Rock i Arkansas oplevede onsdag sin første juledag med sne i 83 år, og i nabostaten Oklahoma var store mængder sne skyld i, at 21 biler stødte sammen på en motorvej uden for Oklahoma City.

Tirsdag blev 34 tornadoer observeret i de sydlige stater Texas, Louisiana, Mississippi og Alabama.

Væltede træer har kostet to mennesker livet i Texas og Louisiana. Yderligere er der blevet rapporteret om flere dødsfald i trafikulykker på vejene i Oklahoma og Arkansas.

Mere end 200.000 mennesker menes ifølge Bbc.co.uk at være uden strøm.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.