Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Skibbruden mand reddet i land efter 66 dage på åbent hav

Sejler blev reddet i land efter mere end to måneder på åbent hav. Manden har overlevet ved at fange fisk med hænderne og drikke regnvand

En 37-årig amerikansk mand blev torsdag reddet i land efter mere end to måneder på åbent hav. Foto: Screendump fra video af Reuters.
En 37-årig amerikansk mand blev torsdag reddet i land efter mere end to måneder på åbent hav. Foto: Screendump fra video af Reuters.

En 37-årig amerikansk mand blev torsdag reddet i land efter mere end to måneder på åbent hav, skriver bt.dk

37-årige Louis Jordan blev meldt savnet 29. januar, og han er først vendt tilbage til fastlandet torsdag. Den 37-årige sejler har fortalt familie og venner, at han har overlevet ved at fange fisk med hænderne og drikke regnvand. Det skriver The Telegraph.

Louis Jordan blev torsdag opdaget af et tysk registreret skib, der mødte den skibbrudne amerikaner 321 kilometer fra North Carolinas kyst. Skibet tog ham ombord, og derfra blev han reddet i land af en helikopter fra US Coast Guard, der fragtede ham til et hospital i Norfolk, Virginia.

Ifølge flere amerikanske medier blev Louis Jordan fundet siddende på sin båd, der lå med bunden i vejret.

Ifølge Frank Jordan, Louis Jordans far, var hans søn ved godt mod, da de to talte sammen kort efter redningsaktionen. Frank Jordan har fortalt CNN, at han aldrig havde opgivet af finde sin søn i live.

Selvom Louis Jordan ikke var en erfaren sejler, var der intet, der tydede på, at han skulle ende med at måtte overleve 66 dage på åbent hav ved at fange fisk med hænderne, da han i januar drog til havs for at fange et par fisk.

»Jeg ringede til ham et par dage efter, han forlod land, og han var et par mil fra kysten,« citerer The Telegraph faderen for, der samtidig forklarer, at det var sønnens gode fysik og stærke religiøse tro, der havde holdt ham i live i de mange dage på åbent hav.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.