Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sælger: »Jeg gav hånd med gidseltagerne«

En sælger, der var tilstede i det trykkeri, hvor gidseldramaet finder sted nordøst for Paris, fortæller til fransk radio, at han gav hånd med gidseltagerne.

Helikoptere ved en bygning i Dammartin-en-Giele, hvor en gidselsituation udspiller sig.
Helikoptere ved en bygning i Dammartin-en-Giele, hvor en gidselsituation udspiller sig.

FRANKRIG: En unavngiven sælger fortæller til fransk radio, at han tidligere fredag mødte de to personer, der står bag en gidseltagning på et trykkeri i byen Dammartin-en-Goële.

»Vi gav alle hinanden hånden, og så bad min kunde mig om at forlade stedet,« siger salgsmanden ifølge BBC til fransk radio.

En bevæbnet mand, som salgsmanden antog for at være en politibetjent, sagde, at han kunne gå, fordi de ikke dræbte civile.

»Jeg synes, det var lidt mærkeligt,« siger salgsmanden ifølge BBC.

Gidseltagerne, som med stor sandsynlighed er de to brødre fra onsdagens terrorangreb i Paris, har ifølge unavngivne politikilder udtalt, at de er klar til martyrdøden, skriver BBC.

Gidseldramaet finder sted på det lille trykkeri Création Tendance Découverte (CTD), som er specialiseret i print og reklame. Trykkeriet laver bannere, skilte og udstillingsgenstande for andre virksomheder.

Det er endnu uvist, hvor mange gidsler, der er tale om, men Sky News og en række andre medier skriver, at der er tale om en enkelt kvinde. Det er dog ikke blevet bekræftet af myndighederne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.