Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sådan siger Justin Timberlake farvel til idolet Prince

Justin Timberlakes sidste hilsen til Prince er et rørende farvel til hvem, han mener, var verdens største musiker.

Arkivfoto: Justin Timberlake
Arkivfoto: Justin Timberlake

»Det var »Raspberry Beret«. Jeg var fire år gammel. Jeg blev forelsket med det samme.« Sådan indleder verdensstjernen Justin Timberlake sit hjertevarme farvel til Prince - hans helt store idol på Instagram.

Purple Rain-sangeren blev torsdag fundet død i sit hjem i Minneapolis, 57 år gammel.

Justin Timberlake har altid nævnt Prince og Michael Jackson som de kunstnere, der har haft størst indflydelse på hans solokarriere.

»Jeg spurgte min mor, hvem det var der sang, det virker måske underligt, men det er rigtigt. Han var ikke bare en »once in a lifetime«-kunstner, men en »once in forever«-kunstner.

Jeg er stadig i chok, mens jeg skriver det her, og jeg føler mig overvældet af sorg. Men vi bør alle vende sorgen ryggen og i stedet ære musikken, der har ændret vores alle sammens liv. Vore perspektiver, vores følelser, hele vores tilværelse. Var han fra en anden planet? Muligvis. Han var helt sikkert kongelig. Havde vi fortjent ham?
Man siger, at man ikke skal møde sine idoler, og at de vil skuffe én. Men mine bedste, sjoveste (ja, han var sjov) og mest givende møder og samtaler om musik var med denne mand.
Det er fjollet at sige, at han har haft indflydelse på vores musik. Det er større end det. Han er til stede i alle sange, jeg nogensinde har skrevet.
Jeg er ked af det, men jeg smiler, når jeg tænker på de sekunder, jeg har været heldig nok til at bruge i hans selskab. Vi har mistet vores største nulevende musiker, men hans musik vil aldrig dø. Prince, NOTHING COMPARES.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.