Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Russisk regeringskilde: Putin ventes at deltage i G20

Der føres endnu ikke drøftelser om et tidspunkt for et topmøde mellem præsident Putin og præsident Trump.

Russiske regeringskilder siger, at præsident Vladimir Putin ventes at deltage i G20-topmødet i Tyskland i juli.

- Det er Putins plan at deltage i G20-topmødet i Tyskland i juli, siger en talsmand for Kreml, Jurij Usjakov.

G20 er en sammenslutning af 19 af verdens industrilande og vækstøkonomier samt EU, der drøfter økonomiske anliggender.

Usjakov siger samtidig, at der ikke for øjeblikket bliver ført drøftelser om, hvornår et topmøde skal finde sted mellem USA's præsident, Donald Trump, og Putin.

Slovenien har tilbudt at være vært for et topmøde mellem Trump og Putin, men dette er endnu ikke blevet drøftet mellem USA og Rusland.

Trump kommer også til Europa i maj, hvor der er Nato-topmøde i Bruxelles.

G20 udspringer af G6-samarbejdet mellem USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien og Japan, der siden 1975 har holdt uformelle møder om fælles økonomiske udfordringer.

De 19 medlemslande ud over EU er: Argentina, Australien, Brasilien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Indien, Indonesien, Italien, Japan, Mexico, Sydkorea, Rusland, Saudi-Arabien, Sydafrika, Tyrkiet, Storbritannien og USA.

/ritzau/Reuters

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.