Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Rausing havde usømmelig omgang med hustrus lig

Den svenske Tetra Pak-arving, Hans Kristian Rausing, erkender sig skyldig i usømmelig omgang med sin kones lig.

ARKIVFOTO. Liget af Hans Kristian Rausings 48-årige hustru, Eva Rausing, blev tidligere på måneden fundet på anden sal i soveværelset i parrets fælles hjem i bydelen Chelsea i London.
ARKIVFOTO. Liget af Hans Kristian Rausings 48-årige hustru, Eva Rausing, blev tidligere på måneden fundet på anden sal i soveværelset i parrets fælles hjem i bydelen Chelsea i London.

Milliardæren og arvingen til det svenske Tetra Pak, Hans Kristian Rausing, har erkendt sig skyldig i usømmelig omgang med sin kones lig, som i to måneder lå pakket ind i blandt andet gaffertape i parrets soveværelse.

Det erkendte han under et retsmøde onsdag i Isleworth Crown Court i London, hvor milliardærarvingen står tiltalt for at have forhindret en »lovlig og ordentlig begravelse« af sin hustru, Eva Rausing. Det skriver den svenske avis expressen.se.

– Skyldig, lød Rausings svar på tiltalen i retten.

- Jeg handlede ikke rationelt. Jeg forsøgte at fortsætte som om, hun ikke var død, lød det i en erklæring, som den 49-årige Hans Kristian Rausings advokat læste op.

Liget af den 48-årige hustru, Eva Rausing, blev fundet den 9. juli på anden sal i soveværelset i parrets fælles hjem i bydelen Chelsea i London. Det var svøbt ind i tasker, tøj og sengetøj og forseglet med gaffertape i en afspærret del i huset, som var fyldt med fluer. Også soveværelset var forseglet med gaffertape.

Dele af Eva Rausings obduktionsrapport blev onsdag præsenteret i retten, og her blev det fastslået, at hun døde allerede 7. maj og havde kokain i kroppen.

Anklageren bekræftede desuden, at Hans Kristian Rausing ikke bliver anklaget for sin kones død. Til gengæld er han anklaget for at have kørt bil under påvirkning af alkohol og narkotika - anklager, han også erkendte sig skyldig i.

Rausing-parret havde sammen fire børn og var blandt de rigeste familier i Storbritannien.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.