Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Radioværter trækker sig efter dødelig telefonfis

De to australske radioværter, der efter alt at dømme drev en britisk sygeplejerske til selvmord som følge af telefonfis, har besluttet sig for ikke at vende tilbage til æteren foreløbigt, oplyser radiostationen.

AUSTRALIEN: De to australske værter Mel Greig og Michael Christian fra radiostationen 2DayFM har sammen med stationens ledelse besluttet sig for ikke at vende tilbage til æteren foreløbigt. Det oplyser gruppen af australske medievirksomheder Southern Cross Austereo (SCA) i en udtalelse, efter værterne angiveligt drev en britisk sygeplejerske til selvmord som følge af telefonfis.

- De er begge dybt chokeret, og på dette tidspunkt har vi aftalt, at de ikke udtaler sig om de givne omstændigheder. SCA og værterne har besluttet, at de ikke vil vende tilbage til deres radioprogram indtil videre af respekt for, hvad der kun kan beskrives som en tragedie, står der i udtalelsen ifølge www.2dayfm.com.au.

Den afdøde sygeplejerske, Jacintha Saldanha, blev fuppet af de to radioværter til at videregive detaljerede oplysninger om den gravide hertuginde Catherine af Cambridge, da de ringede til det hospital, hvor hertuginden var indlagt, og udgav sig for at være dronning Elizabeth og prins Charles.

Jacintha Saldanha, der havde arbejdet på The King Edward VII Hospital i fire år, blev fredag morgen, kort tid efter telefonopkaldet, fundet død på en adresse nær hospitalet.

- SCA er dybt bedrøvet over den tragiske nyhed om sygeplejerske Jacintha Saldanhas død, og vi udtrykker vores dybeste medfølelse til hendes familie og alle i hele verden, der er blevet berørt af denne situation, står der yderligere i udtalelsen.

Jacintha Saldanha efterlader sig to børn.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.