Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

QUIZ: På forsiden af Rolling Stone

Var Kurt Cobain på forsiden af Rolling Stone den uge, han døde? Test din viden om magasinets forsider her.

På denne forside ses den britiske sangerinde Amy Winehouse. Scanpix/Andrew Cowie/arkiv
På denne forside ses den britiske sangerinde Amy Winehouse. Scanpix/Andrew Cowie/arkiv

New York City. 9. november er det 50 år siden, at det første Rolling Stone-magasin kom på gaden.

Test din viden om magasinets forsider gennem tiden her:

1. Hvem var på forsiden af den allerførste udgave af Rolling Stone 9. november 1967?

a: Eric Clapton

b: John Lennon

c: Jimi Hendrix

d: Jim Morrison

2. Hvilket boyband optrådte på forsiden af magasinet med bukserne trukket ned om anklerne 20. januar 2000?

a. Hanson

b. New Kids on the Block

c. Backstreet Boys

d. 'N Sync

3. Hvilket band eller kunstner har haft den eftertragtede forsideplads flest gange?

a. Michael Jackson

b. The Rolling Stones

c. The Beatles

d. Johnny Cash

4. Hvis billede var på forsiden af nummeret "De 100 bedste guitarister gennem tiden" i 2003?

a. Slash

b. Chuck Berry

c. Jimi Hendrix

d. George Harrison

5. Hvilken af disse karakterer har IKKE været på forsiden af Rolling Stone?

a. Jar Jar Binks

b. Ed the Sock

c. Bart Simpson

d. Austin Powers

6. I august 2001 blev der trykt fem forskellige udgaver af det samme nummer - hvert nummer med et individuelt billede af medlemmerne fra et bestemt band. Hvilket?

a. 'N Sync

b. Red Hot Chili Peppers

c. Velvet Revolver

d. Barenaked Ladies

7. Var Kurt Cobain på forsiden af Rolling Stone den uge, han døde (5. april 1994)?

a. Ja

b. Nej

8. I november 1988 udkom Rolling Stone med "The Comedy Issue". Hvem var på forsiden?

a. Robin Williams og Jerry Seinfeld

b. Bob Hope og Rodney Dangerfield

c. Jay Leno og Arsenio Hall

d. Johnny Carson og David Letterman

9. Hvilken "bad boy" havde en slange viklet rundt om halsen på sit forsidebillede?

a. Alice Cooper

b. Sebastian Bach

c. Marilyn Manson

d. Axl Rose

10. Hvem af følgende optrådte IKKE nøgen eller næsten nøgen på deres forsidebilleder?

a. Billy Idol

b. Jennifer Aniston

c. 50 Cent

d. Brooke Shields

Svar: 1:b, 2:c, 3:b, 4:c, 5:b, 6:a, 7:b, 8:d, 9:a, 10:c.

Kilde: funtrivia.com

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.