Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

QUIZ: Hvad ved du om Trumps første 100 dage som præsident?

Lørdag har Donald Trump været præsident i USA i 100 dage. Test din viden om hans første tid i embedet her.

Washington D.C.. Lørdag 29. april er Donald Trumps dag nummer 100 som amerikansk præsident, efter han blev indsat 20. januar.

Her kan du teste din viden om Donald Trumps første 100 dage som præsident:

1. Hvor mange gange har Trump besøgt en golfbane, siden han blev præsident?

a. 0.

b. 9.

c. 19.

2. Trump har sagt, at de personer, han nominerede til de højeste stillinger i sin regering, havde...

a. "Bedre ting at lave. Men de kommer alligevel."

b. "Uden tvivl det højeste niveau af IQ af ethvert kabinet, der nogensinde har været samlet."

c. "En gennemsnitlig golfscore på 72."

3. Hvor mange præsidentielle ordrer har Trump underskrevet?

a. 11.

b. 19.

c. 30.

4. Hvor mange lovforslag er blevet godkendt?

a. 7.

b. 11.

c. 28.

5. En omfattende Gallup-måling viser Trumps opbakning i forbindelse med markeringen af de første 100 dage i embedet. 74 procent var tilfredse med John F. Kennedy, mens 58 procent var tilfredse med George W. Bush. Hvor mange er tilfredse med Trump?

a. 41 procent.

b. 51 procent.

c. 61 procent.

6. Et af de valgløfter, Trump har holdt, er, at han har fået indsat en ny højesteretsdommer. Hvad hedder han?

a. Sean Spicer.

b. Neil Gorsuch.

c. Jeff Sessions.

7. Hvad sagde Trump for nylig, at han ikke havde hørt om før i 2016?

a. WikiLeaks.

b. Sean Hannity.

c. Sydkorea.

8. Hvad sammenlignede Trump for nylig sine tv-seertal med?

a. Mængden af mennesker, der var til stede under hans indsættelse.

b. Super Bowl.

c. Mediernes dækning af angrebet i New York 11. september 2001.

9. Hvor mange republikanere er der i Kongressen under Trump?

a. 50 i Senatet og 220 i Repræsentanternes Hus.

b. 41 i Senatet og 178 i Repræsentanternes Hus.

c. 52 i Senatet og 241 i Repræsentanternes Hus.

10. Hvorfor fyrede Trump sin nationale sikkerhedsrådgiver Michael Flynn?

a. Flynn blev afsløret i at have haft sex med Trumps kone, Melania.

b. Flynn havde undladt at oplyse, at han havde ført samtaler med den russiske ambassadør i USA omkring amerikanske sanktioner mod Rusland.

c. Flynn sagde selv op, fordi han ikke ønskede at være Trumps nationale sikkerhedsrådgiver.

 

Svar: 1:c, 2:b, 3:c, 4:c, 5:a, 6: b, 7:a, 8:c, 9:c, 10:b.

Kilder: The Los Angeles Times, The New York Times, Reuters

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.