Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Prins Friso vågnede op

Den hollandske prins åbnede i et kort øjeblik sine øjne og smilede til sin hustru.

Hollandske prins Friso er vågnet fra sin koma efter et lavineuheld i februar i år. Her er han fotograferet sammen med sin kone, prinsesse Mabel og deres to døtre, Luana og Zaria i 2011.
Hollandske prins Friso er vågnet fra sin koma efter et lavineuheld i februar i år. Her er han fotograferet sammen med sin kone, prinsesse Mabel og deres to døtre, Luana og Zaria i 2011.

Den hollandske kongefamilie har fået helt nyt håb for, at prins Friso alligevel klarer sig igennem sin koma, som han har ligget i siden den tragiske skiulykke i februar.

Ifølge den sydafrikanske ærkebiskop Desmond Tutu, der er nær ven med prinsesse Mabel (prins Frisos hustru, red.), vågnede den hollandske prins kortvarigt af sin koma for nylig. Det skriver Billedbladet.dk ifølge bt.dk.

Ifølge Tutu var det i sidste uge, den hollandske prins åbnede sine øjne, smilede til sin prinsesse Mabel og faldt tilbage i sin koma i hospitalssengen i London.

Selv om glæden i hele den hollandske kongefamilie - selvfølgelig - har været stor over Frisos korte opvågning, er den daglige uvished fortsat hård.

Sådan har det været, siden prins Friso blev begravet af en snelavine i Østrig under en skiferie. Prinsen lå begravet i lavinen i cirka en time, og har - på nær det korte øjeblik i sidste uge - ligget i koma lige siden.

Prins Friso og hans jævnaldrende hustru har to piger sammen, den syv-årige Luana og den seks-årige Zaria.

Under OL i sommer blev prinsesse Mabel og døtrene fotograferet, mens de heppede på de hollandske sportsudøvere. Men da Mabel kunne fejre sin egen 44 års fødselsdag under OL, skete det i hendes og prins Frisos hjem i London.

I tirsdags fyldte prins Friso 44 år.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.