Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Prince har ikke efterladt sig et testamente

Meget tyder på, at det udelukkende bliver Princes slægtninge, der arver hans store formue.

Den afdøde superstjerne Prince har efterladt sig et imponerende musikkatalog. Men når det kommer til den formue, som sangeren har optjent, er arven langt mere uklar.

Tirsdag har sangerens søster Tyka Nelson ifølge nyhedsbureauet Reuters indleveret papirer til retten i Carver County i Minnesota. Og af de papirer fremgår det, at Prince ikke har efterladt sig noget testamente.

Samtidig har Tyka Nelson anmodet om at blive eksekutor, altså den der opgør dødsboet og fordeler arven mellem arvingerne.

Ifølge Hollywood-mediet TMZ, var det ventet, at Tyka Nelson skulle arve hele formuen efter Prince, der anslås til at kunne være på op mod 950 millioner kroner.

Men siden der ikke er noget testamente, siger loven i Minnesota, at arven skal deles ligeligt mellem de tætteste slægtninge.

Tyka Nelson er den eneste af sangerens søskende, der har samme mor og far.

Men da man i Minnesota betragter hel- og halvsøskende som lige rent juridisk, så vil Princes arv sandsynligvis skulle deles mellem de i alt seks nulevende hel- og halvsøskende.

Samtidig siger juraen ifølge TMZ, at såfremt Princes to afdøde søskende har børn, så vil de også kunne få den arv, som deres forældre var berettiget.

Dermed er der lagt op til en kompliceret fordeling af boet og arven mellem Princes nulevende slægtninge.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.