Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Pot-beskyttende alligatorer hvæsede af politiet

En skudepisode endte med politifund af to alligatorer og 15 marihuana-planter i den amerikanske stat Washington. Manden bag skuddet er fængslet for drabsforsøg, mens hans store krybdyr blev i hjemmet.

Politiet lokkede de to alligatorer med kylling.
Politiet lokkede de to alligatorer med kylling.

USA: Det lyder som et plot fra en dårlig film: Politiet undersøger en anmeldelse om skud og finder to alligatorer i et hjem, som beskytter marihuana-planter. Men ikke desto mindre var det, hvad der skete i Washington State i USA, forklarer politiet i byen Olympia tirsdag til Reuters.

Ordensmagten modtog en anmeldelse om skud på ejendommen, og da specialbetjentene undersøgte omstændighederne nærmere, fandt de ikke bare manden bag skuddene, men også hans hjem med en stripperstang fra gulv til loft, 15 pot-planter og de to godt halvanden meter lange alligatorer. Ifølge politiets talsmand befandt de to store krybdyr sig i samme rum som de ulovlige planter, og de hvæsede af betjentene, da de uvidende åbnede døren.

- Det er en temmelig atypisk oplevelse, siger talsmand Greg Elwin.

- Vi ser messingstænger fra tid til anden, men der var alligatorer.

Husets 41-årige ejer, som blev anholdt for forsøg på drab, fortalte, at han skød på en bil på hans ejendom i selvforsvar, fordi han frygtede, at den ville køre ham over. Det 30-årige offer i bilen blev ramt i armen, men er blevet behandlet på nærmeste hospital og er uden for livsfare.

Før den 41-årige blev kørt på stationen, tilbød han specialbetjentene at hjælpe med at få styr på de vrede krybdyr, som han har anskaffet sig på lovlig vis. Med dele af en kylling fik de lokket alligatorerne ind på badeværelset, hvor de blev efterladt med mad og badekaret fyldt med vand. Mens gerningsmanden sidder bag tremmer, passer en kvindelig beboer - som den 41-årige fortalte var »eksotisk danser« - alligatorerne.

BNB/Reuters

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.