Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politi: Ingen tegn på terror ved skudepisode i Washington

Skud er lørdag blevet affyret tæt på kongressen i Washington, og det har fået politiet til at lukke bygningen ned, mens en mistænkelig pakke i området undersøges.

USA: USAs kongresbygning i Washington er lukket ned, efter der er blevet affyret skud i nærheden, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Gerningsmanden er med politiets ord blevet »neutraliseret«, mens man undersøger en mistænkelig pakke nær kongressen. Politiet mener, at pakken kan kobles sammen med skudepisoden.

Der er ingen dræbte eller sårede, og politiet udtaler ifølge NBC, at der ikke er nogen indikationer på, at episoden er terrorrelateret.

Politiet har endnu ikke oplyst, hvad der formodes at være motivet bag skyderiet, men en række amerikanske medier skriver, at der angiveligt er tale om en mand, der har skudt sig selv foran bygningen og har efterladt sig en kuffert, som menes at være den »mistænkelige pakke«, som politiet undersøger.

Kimberly Schneider, der er talsmand for U.S. Capitol Police, udtaler til The Washington Post, at skudepisoden fandt sted foran den vestlige indgang til kongresbygningen.

Hun tilføjer, at både kongressen og det nærliggende besøgscenter er blevet lukket ned som en sikkerhedsforanstaltning.

Vejene omkring kongresbygningen er blevet afspærret, mens politiet undersøger skudepisoden og den mistænkelige pakke.

På grund af ugedagen er der ikke mange politikere til stede, men til gengæld er området vel besøgt af turister.

Bygningen, der blandt andet huser kongressen, har flere gange tidligere været lukket ned som følge af skudepisoder på området omkring den.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.