Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Obama spiller basket mens amerikanerne stemmer

Mens Republikanernes præsidentkandidat Mitt Romney fører valgkamp til sidste øjeblik, slapper Obama af med at spille basket på valgdagen.

Den siddende præsident vælger at klare spændingen om valgets udfald med en gang basketball.
Den siddende præsident vælger at klare spændingen om valgets udfald med en gang basketball.

USA: Når amerikanerne i løbet af tirsdag begynder at strømme til valgstederne i USA, kan de være sikre på, at de ikke støder ind i den siddende præsident, Barack Obama, på deres lokale valgsted.

Obama har nemlig allerede stemt for næsten to uger siden, og på selve valgdagen vil Obama skifte valgarenaen ud med basketballbanen, oplyser hans kampagnetalskvinde Jen Psaki ifølge den amerikanske avis The Hill.

Det er en tradition, at Obama - som i gymnasietiden gik under navnet »Barry O’Bomber« på skolens baskethold - får sig et spil bold på valgdagen, oplyser hun.

I det hele taget vil familien Obama tage den med ro på valgdagen. Den bliver tilbragt i familiens hus i Chicago, hvor vicepræsident Joe Biden og hans kone også kigger forbi, og ingen af parrene har planer om at føre valgkamp til sidste øjeblik.

Det forholder sig stik anderledes i Romney-lejren. Mitt Romney fører valgkamp til det sidste, og tirsdag lægger han vejen forbi byerne Cleveland og Pittsburgh i svingstaterne Ohio og Pennsylvania, skriver The Hill.

Romney og hans kone Ann vil dog begynde dagen i deres hjem i Massachusetts, hvor de vil afgive deres stemme, inden valgkampens slutspurt sætter ind, og Romney skal forsøge at overbevise de sidste tvivlere. Republikanernes vicepræsident-kandidat, Paul Ryan, har også planer om først at stemme i hjembyen Janesville i Wisconsin, inden han sammen med sin kone Janna slutter sig til Mitt og Ann Romney.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.