Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ny gidseltager er måske psykisk syg

På et postkontor i en forstad til Paris er op mod fem personer blevet taget som gidsler af en bevæbnet person. Politiet er massivt til stede. To gidsler er angiveligt blevet frigivet.

Specialtropper fra politiet er massivt til stedet ved posthuset i Colombes - en forstad til Paris. Der er ingen kendt forbindelse med sidste uges terrorangreb mod Carlie Hebdo.
Specialtropper fra politiet er massivt til stedet ved posthuset i Colombes - en forstad til Paris. Der er ingen kendt forbindelse med sidste uges terrorangreb mod Carlie Hebdo.

FRANKRIG: En ukendt, bevæbnet mand har fredag eftermiddag taget flere gidsler på et postkontor i forstaden Colombes nordvest for Paris, skriver det franske medie RTL og flere andre franske medier.

Ifølge det franske medie Libération har politiet givet udtryk for, at gidseltageren måske er psykisk ustabil. »Han taler om hjertesorg,« forlyder det.

Manden ringede tidligere fredag til politiet for at fortælle, at han holdt tre personer som gidsler på posthuset, skriver RTL. To gidsler er ifølge mediet allerede blevet frigivet.

Manden har angiveligt oplyst sin identitet til politiet, som allerede kender ham som en småkriminel. Det forlyder, at han er bevæbnet med en kalashnikov, en pistol og sprængstoffer. Politiet har indledt forhandlinger med ham.

Flere billeder, der florerer på de sociale medier, viser et massivt politiopbud foran postkontoret, og en helikopter flyver over området, skriver avisen Le Parisien.

Der er ingen tegn på, at gidseltagningen skal ses som et terrorangreb, der kan have forbindelse til sidste uges gidseldrama, hvor franskmanden Amedy Coulibaly fredag holdt adskillige mennesker som gidsler i flere timer, før han blev dræbt i en konfrontation med politiet. Samme fredag, som de to Kouachi-brødre blev dræbt efter endnu et gidseldrama i et trykkeri lidt nord for Paris - oven på to døgns menneskejagt, efter brødrene onsdag 7. januar angreb satiremagasinet Charlie Hebdo og dræbte 12 personer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.